Selectarea produselor dorite

În momentul în care aţi găsit un produs pe care doriţi să îl achiziţionaţi, apăsaţi pe butonul Adaugă în cos. Veţi fi apoi direcţionat automat către pagina de vizualizare a Coşului de cumpărături, unde aveţi opţiunea să vizualizaţi lista de produse existente în coş, să modificaţi cantităţile pe care doriţi să le achiziţionaţi sau să renuntaţi la unul, mai multe sau toate produsele introduse în cos. Pentru a vă întoarce din nou la site şi a adăuga alte produse în coş, acţionaţi butonul Continuă cumpărăturile.

Informaţii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apăsaţi pe butonul Trimite comanda. În cazul în care sunteţi client nou, va trebui să vă creaţi mai întâi un cont de utilizator, completând formularul de înregistrare prezent în pagină. Acest proces nu vă va răpi mai mult de 1-2 minute, după care veţi putea finaliza comanda. În cazul în care informaţiile pentru plată sunt diferite de informaţiile pentru expediere, selectaţi opţiunea Completează o nouă adresă pentru plată şi introduceţi informaţiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectaţi metoda de plată pe care o preferaţi şi folosiţi câmpul Comentarii comandă, care vă permite să trimiteţi eventuale informaţii suplimentare. După ce v-aţi asigurat că sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile practicate, apăsaţi butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul următor.

În funcţie de caracteristicile comenzii Dvs. şi de opţiunile disponibile, este posibil să vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, căreia îi pot fi asociate anumite costuri de transport. Veţi putea vizualiza valoarea costurilor de livrare înainte de finalizarea comenzii.

 

Cartemma (www.cartemma.ro) vă pune la dispoziţie următoarele metode de plată:

Plata în sistem ramburs

Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

Plata cu card online – Libra Bank

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiţii de siguranţă deplină. Plata prin card este o metodă sigură deoarece datele cardului tău nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate şi încriptate.

Pentru efectuarea plătţi vei introduce numărul cardului tău, data expirării şi codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre înscripţionate pe banda de pe verso, ce conţine şi semnătura ta).

Pentru a putea efectua o plată prin Libra Bank, valuta contului de pe care are loc plata trebuie să fie obligatoriu RON. Serviciul Libra Bank nu acceptă alte monede în afară de RON.